Partneret

Partneret

Shoqata per Pyjet dhe Mjedisin “Kurora e Gjelber”.

Drejtim aktiviteti : “Sherbime ne pyje, kullota dhe ujra”

Statusi : Krijuar ne vitin 2005, staf i specializuar me grada prof.dr dhe me inxhinier me pervoje.

 

Kategori

Lurimi Shpk

IMG_3098
IMG_1698
IMG_1241
IMG_1565
IMG_0179
IMG_0169
IMG_0148
Abonohu

Shto e-mail per te qene gjithnje i updatuar,

Abonohu/Subscribe!