Projekte-al

Projekte-al

Te Realizuara

1.pyllezime viti 2015 gjithsej  25 ha me fidane pyjore  ne qarkun Diber.

2.pyllezime viti 2016 gjithsej 14 ha me fidane pyjore Bulqize.

3.pyllezime viti 2017 gjithsej 22 ha me fidane pyjore Bulqize.

4.punime pyjore permiresime pyjesh dhe kullota qarku Diber 35 ha.

5.prodhime fidana pyjore 450.000:

Fidana te prodhuar kryesisht me fren e siguruar nga vendet e BE ne Slloveni  te certifikuar,trajtuar me mendikamente (fungocide),te pasisur me fito sanitare dhe standartet e fidanave pyjore.

-pishe e zeze 250000

-pishe e eger 50000

-pishe e bute 30000

-akacie 50000

-dushqe 25000

-plep 20000

-geshtenje (arrore fritore)10000

-rrobull 10000

-hartine 8000

Kategori

Lurimi Shpk

IMG_3098
IMG_1698
IMG_1241
IMG_1565
IMG_0179
IMG_0169
IMG_0148
Abonohu

Shto e-mail per te qene gjithnje i updatuar,

Abonohu/Subscribe!