Pajisjet

LISTA  E PAISJEVE
Pajisjet Kompjuterike dhe pajisjet për inventarizim:


Nr.
lloji
Sasia
1
Kompjuter Desktop + monitor
   
1
desktop_computer
2
Kompjuter laptop
3

sadsa

3
Trimble Juno 3B (PDA) me GPS te Integruar
6

559512240_522

4
GPS
4

GPS

5
Printer format A-0, Plloter
1
6
Printer me ngjyra, A3
2
7
Printer Laser A4/A3, Bardh/Zi
2


Programet Kompjuterike
8
ArcGis 10.3.1
3

download

9
ArcPad 7.1
6

p16p1-250Pajisjet  për Inventarizimit (matje) 
Nr.
Instrumentet/pajisjet
Sasia
1
Diametër matës, Mantax alumini 65 cm,
6

diameter mates

2
Shirit metër për matje diametri (3 m)
6

Shirit meter

3
Skogma relascope me faktor 1, 2 dhe 4
6
4
Turjele presler, 400 mm (Mattson)
6
5
Gjilpëra rezerve, 400 mm
40
6
Shirit metër (Sandvik, 20 m)

7

meter shirit

7
Llupa
6
8
Busulle (Silva Ranger 15 T Compass 360°)

6

9
Vertex IV dhe Transponder

6

1377_09707_a2

10
Shirit metër kabllore (50 m)

6

Shirit matesAutomjetet:     
Tipi i Automjetit                                    Sasia
Toyota 4 Runner (4 x 4)                        1
Mitsubishi Pajero (4X4)                      1
Abonohu

Shto e-mail per te qene gjithnje i updatuar,

Abonohu/Subscribe!